Supertilbud fra Sense!

Aldri har det vært solgt så mange nye mobiltelefoner i Norge som i år. Under har vi i Sense valgt ut noen av de absolutt beste telefonene som er i markedet. Disse tilbyr vi nå sammen med vårt meget rimelige mobilabonnement til svært gunstige priser.

Nokia 3220
Nyhet fra Nokia m/kamera
Før: 499,-

kr.1,- *

Nyhet fra Nokia m/kamera

Nokia 3220 er forventet å bli neste års bestselger. Telefonen har nye vrier på kjente idéer - animering av MMS-meldinger, lyden akkompagneres av lys som blinker i takt med ringetonen, og du kan laste ned bakgrunnsbilder og skjermsparere med matchende farger til grensesnittet. Skriv tekstmeldinger i luften og beveg deg i takt med spillene du spiller, med Xpress-on™-dekselet med lyseffekter.

I tillegg har selvfølgelig Nokia 3220 alt du forventer deg fra den siste mobilteknologien, inklusive et innebygd kamera, et 65 536-fargers display, en mobil web-leser og nedlasting av de programmer og spill du trenger, gjennom luften.

Spar kr. 150,- bestill i dag!

Bestiller du idag betaler vi frakten

For mer informasjon og bestilling, klikk her

Eller ring oss på 08008

* Tilbudet gjelder ved tegning av Sense-abonnement og kr. 99,- pr. mnd i 12mnd for nedbetaling av telefon.

Sony Ericsson K700i
Før: 1498,-

kr.1198,- *

Mobil full av funksjonalitet

Ny bestselger fra Sony Ericsson i orginalt design. Med godt kamera, sylskarpt display. Mp3-spiller og stereo FM-radio er dette et supert valg for den avanserte bruker.

Spar kr. 150,- bestill i dag!

Bestiller du idag betaler vi frakten

For mer informasjon og bestilling, klikk her

Eller ring oss på 08008

* Tilbudet gjelder ved tegning av Sense-abonnement og kr. 149,- pr. mnd i 12mnd for nedbetaling av telefon.

Flere mobiltilbud finner du her
Klikk...
Billig Mobilabonnement?

Sense på nett

Nå har Sense et tilbud til deg som syns det er enkelt med internett. Du kan administrere hele mobilabonnementet ditt fra internett og i retur får du fantastiske ringe- og SMS-priser. Du har full kontroll med ditt forbruk via internett og kan benytte abonnementet i utlandet. Abonnementet har ingen faste kostnader og gir deg lik ringepris uansett nett.

Månedsavgift: 0,-

Ringepris: 0,99

SMS: 0,49

For mer informasjon og bestilling, klikk her

Copyright © 2004Sense Communications Int. AS